AMANIDA DE SÍNDRIA

Segons la varietat, pot contenir (Síndries diploides) o no (Síndries triploides)nombroses llavors (negres, marrons o blanques).



És molt refrescant i generalment té un sabor dolç. És exquisida com fruita de taula i també en granissats, sucs i refrescs. 

Ingredients (4 persones):

  • 1/2 síndria.
  • 150g d'olives negres.
  • 2 raves.
  • 250g formatge de cabra.
  • 2 tasses de rúcula.
  • fulles d'alfàbrega.
  • Sal, pebre i oli d'oliva.


Preparació:

  • Rentar la rúcula i l'alfàbrega.
  • Tallar la síndria en quadrats petits.
  • Rentar i tallar els raves en làmines fines.
  • Tallar el formatge de cabra en quadrats petitis o rallar-lo.
  • Barrejar tots els ingredients en una font, amanir amb pebre negre, sal i oli d'oliva. 
  • Agregar un toc de pesto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario