El préssec és una de les fruites més dolces però menys calòriques. El seu contingut en sucres és baix, encara que pugui semblar el contrari.
És ric en fibra i, per tant, millora el trànsit intestinal.
És una fruita molt rica en vitamina A, essencial per a la visió, la pell i les mucoses, el bon estat del cabell i el funcionament del sistema immunitari.
Ingredients:
- 3 ous.
- 200g de sucre.
- 100g d'oli de girasol.
- 1 iogurt.
- 170g de farina.
- 1 sobre de llevat.
- una mica de sal.
- 1 o 2 préssecs (al gust).
Preparació:
- Posar els ous i el sucre en un bol i ho barrejar bé.
- Afegir l'oli i el iogurt i ho tornar a barrejar.
- Afegir la farina, el llevat i la miqueta de sal.
- Barrejar bé fins que quedi ben lligat.
- Posar la barreja en un motlle.
- Tallar un o dos préssecs a talls i els enfonsem dins de la massa.
- Escalfar el forn a 170º.
- Un cop calent hi fiquem el pastís uns 20-22 minuts.
- Un cop cuit, el deixem refredar sobre una reixeta.
- Quan sigui ben fred, servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario