Les cireres són unes fuites realment delicioses a l'hora que saludables, ja que tenen unes propietats remineralizants i molt depuratives gràcies al seu efecte diurètic.
La cirera és un gran ingredient exquisit per a l'elaboració de no poques receptes culinàries. La millor època per al seu consum va des de maig fins a mitjans d'estiu.
Ingredients: (per la pannacotta)
- 1 litre de nata per muntar.
- 80 ml d'aigua.
- 4 fulles de gelatina neutra.
- 1 branca de vainilla.
- 120 gr de sucre blanc.
Preparació:
- En primer lloc realitzarem la pannacotta, així mentre realitzem el segon pas que és la salsa de cireres,aquesta s'anirà quallant a la nevera.
- En un bol, s'hi barregen 80 ml d'aigua amb les fulles de gelatina i es deixa hidratar la gelatina durant 5 minuts.
- En un cassó, s'hi escalfa la nata juntament amb el sucre i la vainilla a foc mig fins que el sucre es dissolgui.
- A continuació, s'hi afegeix la barreja de gelatina i aigua i es remena fins obtenir una barreja homogènia.
- Repartir la pannacotta en els motlles individuals i refrigerar durant un mínim de 8 hores, depenent de si preferiu una consistència més quallada o no.
Ingredients: (per a la salsa de cireres)
- 400 gr de cireres.
- 60 gr de sucre blanc.
- 50 gr de suc de llimona.
- 50 ml d'aigua.
Preparació:
- Rentar i pelar totes les cireres, partides per la meitat i sense pinyol saltejar-les en una paella a foc suau perquè vagin deixant anar tots els seus sucs.
- Agregar el suc de llimona i el sucre, si fos necessari per obtenir una consistència de salsa, afegir una mica d'aigua.
- Quan les fruites estiguin desfetes reservar la salsa per refredar-la, primer a temperatura ambient i després a la nevera.
- Cobrir les pannacottas amb la salsa de cireres.
No hay comentarios:
Publicar un comentario