PANNACOTTA AMB CREMA DE CIRERA

Les cireres són unes fuites realment delicioses a l'hora que saludables, ja que tenen unes propietats remineralizants i molt depuratives gràcies al seu efecte diurètic.





La cirera és un gran ingredient exquisit per a l'elaboració de no poques receptes culinàries. La millor època per al seu consum va des de maig fins a mitjans d'estiu.





Ingredients: (per la pannacotta)


  • 1 litre de nata per muntar.
  • 80 ml d'aigua.
  • 4 fulles de gelatina neutra.
  • 1 branca de vainilla.
  • 120 gr de sucre blanc.


Preparació:

  • En primer lloc realitzarem la pannacotta, així mentre realitzem el segon pas que és la salsa de cireres,aquesta s'anirà quallant a la nevera.
  • En un bol, s'hi barregen 80 ml d'aigua amb les fulles de gelatina i es deixa hidratar la gelatina durant 5 minuts.
  • En un cassó, s'hi escalfa la nata juntament amb el sucre i la vainilla a foc mig fins que el sucre es dissolgui.
  • A continuació, s'hi afegeix la barreja de gelatina i aigua i es remena fins obtenir una barreja homogènia.
  • Repartir la pannacotta en els motlles individuals i refrigerar durant un mínim de 8 hores, depenent de si preferiu una consistència més quallada o no.


Ingredients: (per a la salsa de cireres)

  • 400 gr de cireres.
  • 60 gr de sucre blanc.
  • 50 gr de suc de llimona.
  • 50 ml d'aigua.

Preparació:

  • Rentar i pelar totes les cireres, partides per la meitat i sense pinyol saltejar-les en una paella a foc suau perquè vagin deixant anar tots els seus sucs.
  • Agregar el suc de llimona i el sucre, si fos necessari per obtenir una consistència de salsa, afegir una mica d'aigua.
  • Quan les fruites estiguin desfetes reservar la salsa per refredar-la, primer a temperatura ambient i després a la nevera. 
  • Cobrir les pannacottas amb la salsa de cireres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario