El meló conté una quantitat apreciable d'alguns minerals i vitamines, com el potassi, el magnesi i la vitamina C.
La millor manera de conservar melons a punt per menjar-los és deixant-los en un lloc fresc i ventilat, però no al frigorífic. Només es recomana tenir el meló a la nevera una o dues hores abans de servir-lo, ja que fred resulta molt refrescant.
Ingredients:
Les quantitats són estimades, doncs dependen de la grandària de les fruites i de la quantitat de comensals.
- 1/2 meló de polpa blanca.
- 250gr. de pernil serrà.
- Pals de brotxeta.
Preparació:
- Posar els pals de brotxeta en remull, perquè s'insereixin més fàcilment.
- Amb ajuda d'una cullereta fem boletes amb el meló.
- Tallar les rodanxes de pernil en tires i embolicar cada porció de meló en una.
- Enfilem en les brotxetes, alternant el meló amb el pernil.
- Servir ben fredes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario