IOGURT GELAT DE CICERA

La cirera s'ha considerat des de sempre com una de les millors fruites per a depurar l'organisme i alliberar-lo de toxines, i és que conté un 84% d'aigua, molta fibra, i té poques calories, encara que molts hidrats de carboni (Fructosa), lípids i proteïnes.


El consum de cireres és recomanat per a lluitar contra els problemes de trànsit intestinal. 

Ingredients:
  • 450 gr cireres. (pesades amb os)
  • 150 gr sucre.
  • 240 gr iogurt grec natural sense sucre.
  • 2 gotes extracte d'ametlla. (opcional, realça el sabor de la cirera)

Preparació:

  • Llevar l'os a les cireres i col·locar-les en un cassó amb el sucre. Tapar i portar a ebullició.
  • Quan comenci a bullir, reduim el foc al mínim i ho deixem coure durant 5 minuts aproximadament (fins que les cireres estiguin tendres i cuinades).
  • Remoure de tant en tant per afavorir que es barregin els sucs de la cirera amb l'almívar.
  • Aboquem el contingut del cassó en una batedora i triturem fins a obtenir una textura molt fina. 
  • Afegim el iogurt i l'extracte d'ametlla i triturem de nou.
  • Posem a refredar aquesta barreja a la nevera durant unes dues hores. 
  • Abocar el gelat en el recipient en el qual vagis a conservar-ho i introduir-ho en el congelador, 4 vegades cada dues hores, treiem el recipient del congelador y removem la barreja, a fi que no cristal·litzi y ens quedi cremós. 
  • Treure del congelador 10 minuts abans de servir perquè recuperi la textura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario