AMANIDA RUSSA D'ALVOCAT

L'alvocat és conegut col.loquialment en alguns llocs com pera llangardaix, el que reflecteix la seva forma i l'aparença de la seva pell. La paraula alvocat prové de la paraula asteca "ahuacatl".



Amanida russa d'alvocat i pebrot, una recepta molt senzilla i diferent. L'alvocat combina molt bé amb els pebrots i les anxoves. Ja era hora d'innovar en el tema de l'amanida russa...



Ingredients:

  • 4 patates.
  • 3 ous.
  • 5 pebrots.
  • 2 alls.
  • 4 alvocats
  • 1 llauna petita d'anxoves.
  • Oli d'oliva i sal per amanir.

Preparació:

  • Pelar i trossejar les patates a daus.
  • Coure les patates.
  • Coure els ous.
(mentre couen)
  • Sofregir una mica els pebrots i els alls.
  • Tallar els alvocats en trossets quadrats com per a amanida russa.
  • Trossejar les anxoves.
  • Quan les patates i els ous estan llests els afegim a la resta d'ingredients i els unim tots (l'ou també el tallarem a daus).
  • Amanir amb oli i sal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario