L'alvocat és conegut col.loquialment en alguns llocs com pera llangardaix, el que reflecteix la seva forma i l'aparença de la seva pell. La paraula alvocat prové de la paraula asteca "ahuacatl".
Amanida russa d'alvocat i pebrot, una recepta molt senzilla i diferent. L'alvocat combina molt bé amb els pebrots i les anxoves. Ja era hora d'innovar en el tema de l'amanida russa...
Ingredients:
- 4 patates.
- 3 ous.
- 5 pebrots.
- 2 alls.
- 4 alvocats
- 1 llauna petita d'anxoves.
- Oli d'oliva i sal per amanir.
Preparació:
- Pelar i trossejar les patates a daus.
- Coure les patates.
- Coure els ous.
(mentre couen)
- Sofregir una mica els pebrots i els alls.
- Tallar els alvocats en trossets quadrats com per a amanida russa.
- Trossejar les anxoves.
- Quan les patates i els ous estan llests els afegim a la resta d'ingredients i els unim tots (l'ou també el tallarem a daus).
- Amanir amb oli i sal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario