LASSANYA DE PORROS I PERNIL DOLÇ

Menjar porros ajuda a disminuir el colesterol i els triglicèrids



Ingredients per a 4 persones: 
  • 12 rodanxes de pernil dolç.
  • 12 porros.
  • 1 sobre de salsa beixamel.
  • 150 g. de formatge ratllat.
  • 1 paquet de plaques de lassanya.

Preparació:
  • Hidratar les plaques de lassanya segons les indicacions de l'envàs.
  • En una cassola coure la part blanca dels porros, trossejats a la mesura de les rodanxes del pernil.
  • Fer rotllets amb les rodanxes del pernil y el porro cuit. 
  • En una font per al forn, anar posant una placa de lassanya i damunt anar col.locant els rotllets preparats. 
  • Finalment, d'amunt dels rotllets col.locar la beixamel i acabar amb altra placa de lassanya.
  • Sobre l'última capa posar beixamel y formatge ratllat.
  • Gratinar al forn precalentat a 200º durant 15min.

No hay comentarios:

Publicar un comentario