Menjar porros ajuda a disminuir el colesterol i els triglicèrids
Ingredients per a 4 persones:
- 12 rodanxes de pernil dolç.
- 12 porros.
- 1 sobre de salsa beixamel.
- 150 g. de formatge ratllat.
- 1 paquet de plaques de lassanya.
Preparació:
- Hidratar les plaques de lassanya segons les indicacions de l'envàs.
- En una cassola coure la part blanca dels porros, trossejats a la mesura de les rodanxes del pernil.
- Fer rotllets amb les rodanxes del pernil y el porro cuit.
- En una font per al forn, anar posant una placa de lassanya i damunt anar col.locant els rotllets preparats.
- Finalment, d'amunt dels rotllets col.locar la beixamel i acabar amb altra placa de lassanya.
- Sobre l'última capa posar beixamel y formatge ratllat.
- Gratinar al forn precalentat a 200º durant 15min.
No hay comentarios:
Publicar un comentario