QUICHE DE PORROS

Els porros poden ajudar a tractar el restrenyiment i afavoreixen la circulació



Ingredients per a la massa: 
  • 200 gr. de farina.
  • Mitja culleradeta de cafè de sal.
  • 100 gr. de mantega tallada a quadradets.
  • 1 ou gran.
  • Una mica de sucre.


Ingredients per al farcit: 
  • 3 porros grans.
  • 200 gr. de crema de llet per cuinar.
  • 150 gr. de llet.
  • Herbes provençals.
  • Un corró petit de formatge de cabra.
  • 3 ous grans.


Preparació de la massa:
  • En un bol posem la farina i anem incorporant la sal, la mantega i el sucre poc a poc.
  • Incorporem l'ou i treballem la massa el just per que formi una bola.
  • Deixem reposar uns 20 minuts a la nevera.
  • Treiem i estirem amb l'ajuda d'un corró treballant únicament en una sola direcció posem en un motlle ajustant-lo a la seva forma.
  • Deixem reposar uns minuts i posem al forn preescalfat a 180 graus uns 20 minuts

Preparació del farcit:

  • Per al farciment netegem els porros treient la part verda i els tallem a fines rodanxes els ofegats en una mica d'oli a foc lent fins que s'estovi sense que agafi color.
  • Batem la llet, la crema de llet, els ous, la sal, una mica de formatge de cabra, les herbes provençals i incorporem una vegada batut els porros.
  • Posem aquesta barreja a l'interior de la pasta brisa i al forn una mitja hora amb el forn a 180 graus.
  • Treiem, deixem reposar una mica i servim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario