La col es pot menjar crua, bullida o en guisat.
Ingredients:
- 10 fulles de col arrissada ecològica.
- 1 ceba picada.
- 2 cullerades d'oli d'oliva.
- 4 patates.
- 1 culleradeta de cúrcuma.
- 1 culleradeta de comí.
- Pebre bo i sal.
- Sèsam.
Preparació:
- Bullim la col 5 minuts i la colem, i aprofitem l'aigua per bullir les patates. Quan està tot bullit, triturem les patates i fem un puré per mesclar amb la col tallada
- En una paella amb oli sofregim la ceba picada, i mesclem la ceba amb el puré de patata y col, afegint les espècies poc a poc.
- Precalentem el forn a 180º, i fem boletes amb la pasta i les aplastem fent la forma de una hamburguesa. Aquestes boles les posem a la safata del forn i espolvorejem llavors de sèsam.
- Les deixem al forn durant uns 20 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario