BUNYOLS DE COL I PATATA.

La col es pot menjar crua, bullida o en guisat.






Ingredients:
  • 10 fulles de col arrissada ecològica.
  • 1 ceba picada.
  • 2 cullerades d'oli d'oliva.
  • 4 patates.
  • 1 culleradeta de cúrcuma.
  • 1 culleradeta de comí.
  • Pebre bo i sal.
  • Sèsam.

Preparació: 
  • Bullim la col 5 minuts i la colem, i aprofitem l'aigua per bullir les patates. Quan està tot bullit, triturem les patates i fem un puré per mesclar amb la col tallada
  • En una paella amb oli sofregim la ceba picada, i mesclem la ceba amb el puré de patata y col, afegint les espècies poc a poc.
  • Precalentem el forn a 180º, i fem boletes amb la pasta i les aplastem fent la forma de una hamburguesa. Aquestes boles les posem a la safata del forn i espolvorejem llavors de sèsam.
  • Les deixem al forn durant uns 20 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario