El suc del cogombre és un diurétic natural, la qual cosa significa que estimula l'eliminació dels líquids que formen el cos.
El cogombre es consumeix sobretot cru en amanida però, avui dia també s'empra en cosmètica per al tractament de l'afeccions de la pell, cabell i ungles.
Ingredients 4 persones:
- 2 cogombres.
- 1 iogurt grec.
- ½ dent d'all.
- Oli d'oliva verge extra.
- 1 branca de julivert.
- 1 branca de menta.
- Sal.
Preparació:
- Picar la menta i el julivert.
- Pelar el mig all i picar-ho molt fi.
- Posar el iogurt en un bol.
- Afegir l'all picat, l'herbes aromàtiques i una cullerada d'oli d'oliva verge extra, sal.
- Barrejar bé tots els ingredients.
- Pelar el cogombre.
- Tallar la meitat del cogombre en rodanxes i l'altra meitat en quadrats petits.
- Servir-ho ben fred.
No hay comentarios:
Publicar un comentario