MELÓ AMB PERNIL

El meló és el fruit de la melonera. Té una forma allargassada com una pilota de rugbi o arrodonida, segons la varietat. La pell oscil·la de verda a groga amb diferents tonalitats, també en funció de la varietat. 


El que es consumeix és la polpa, que generalment és compacta, dolça i molt sucosa. Habitualment es consumeix cru, ja sigui com a entremès o per postres.

El meló amb pernil és un plat molt conegut: fresc per a l'estiu i que sol agradar a tothom.

Presentació:

  • Llevar l'escorça.
  • Tallar el meló longitudinalment, i partir en fines tires amb un ganivet afilat, intentant que ens quedin del mateix gruix.
  • Col·locar-les plegades, assemblant a una flor.
  • Adornar en el centre amb el pernil (si podeu ibèric, millor).


El meló s'ha de servir fred, per la qual cosa és preferible posar el pernil a l'últim moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario