CREMA DE MELÓ AMB PERNIL.

El meló és una de les fruites amb major contingut amb aigua, proper al 90%(d’aquí que en resulti tant refrescant), per la qual cosa és una de les fruites que aporta menys calories i també pocs sucres.



Ingredients:

  • 1 meló.
  • 1 ceba.
  • 4 rodanxes de pernil ibèric.
  • 1 cullerada de farina de blat de moro refinada.
  • 1 cullerada de nata líquida.
  • 1 cullerada de vermut blanc.
  • aigua.
  • oli d'oliva.
Preparació:

  • Partir el meló per la meitat (treure'n les llavors).
  • Amb una cullera de boles, treure 4 boles i reservar-les.
  • Buida les dues meitats del meló amb una cullera i reserva una de les peles sencera. 
  • Barrejar en un recipient el suc que queda dins del meló amb la farina de blat de moro refinada.
  • Picar la ceba i sofregir-la en una cassola amb oli.
  • Quan estigui transparent, afegir la carn del meló. 
  • A partir del primer bulliment, cuinar durant 5 minuts i agregar la barreja de suc de meló i farina de blat de moro. 
  • Remoure i posar-ho tot en un got de batedora.
  • Triturar i abocar el vermut. Barrejar.
  • Deixar refredar al frigorífic durant 15 minuts. 
  • Retira i barreja amb la nata líquida.
  • Enrotlla les rodanxes de pernil, posa-les en vertical en un plat i col·loca damunt una bola de melò.
  • Serveix la crema en plats fons i introdueix dins els rotllos de pernil amb meló.

No hay comentarios:

Publicar un comentario