El meló és una de les fruites amb major contingut amb aigua, proper al 90%(d’aquí que en resulti tant refrescant), per la qual cosa és una de les fruites que aporta menys calories i també pocs sucres.
Ingredients:
- 1 meló.
- 1 ceba.
- 4 rodanxes de pernil ibèric.
- 1 cullerada de farina de blat de moro refinada.
- 1 cullerada de nata líquida.
- 1 cullerada de vermut blanc.
- aigua.
- oli d'oliva.
Preparació:
- Partir el meló per la meitat (treure'n les llavors).
- Amb una cullera de boles, treure 4 boles i reservar-les.
- Buida les dues meitats del meló amb una cullera i reserva una de les peles sencera.
- Barrejar en un recipient el suc que queda dins del meló amb la farina de blat de moro refinada.
- Picar la ceba i sofregir-la en una cassola amb oli.
- Quan estigui transparent, afegir la carn del meló.
- A partir del primer bulliment, cuinar durant 5 minuts i agregar la barreja de suc de meló i farina de blat de moro.
- Remoure i posar-ho tot en un got de batedora.
- Triturar i abocar el vermut. Barrejar.
- Deixar refredar al frigorífic durant 15 minuts.
- Retira i barreja amb la nata líquida.
- Enrotlla les rodanxes de pernil, posa-les en vertical en un plat i col·loca damunt una bola de melò.
- Serveix la crema en plats fons i introdueix dins els rotllos de pernil amb meló.
No hay comentarios:
Publicar un comentario