CREMA DE PORRO

Sabies que...el porro conté un 90% d'aigua?.


Ingredients per a 4 persones: 
  • 2 manats de porros.
  • 300 g. de patates.
  • 40 g. d'oli d'oliva.
  • pebre bo.
  • sal.
  • nou moscada ratllada.
  • nata líquida (opcional).
  • 750 g d'aigua o de brou de verdures.

Preparació:
  • Netejar i tallar el porros i les patates.
  • En una paella gran posar l'oli. Una vegada calents abocar el porros i les patates, sal, pebre i coure al mínim, amb la paella parcialment tapada, fins que s'hi hagin rebanit (sense agafar color).
  • Passem les patates i els porros a una olla amb aigua o brou bullent.
  • Afegir nou moscada ratllada i coure tot fins que les patates siguin ben cuites.
  • Comprovar el punt de sal i espècies. 
  • Triturar el conjunt fins aconseguir una crema molt fina. 
  • Opcional en aquest moment afegir 150 g o 200 de nata líquida.
  • Servir tèbia o freda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario