Entre les vitamines les que més destaquen del cogombre, són l'àcid fólic i la vitamina C.
És una hortalissa d'estiu, encara que es pot trobar als mercats durant tot l'any.
Ingredients:
- 1 cogombre.
- 150 g. salmó cuit.
- 1 ou.
- 1 ceba tendra.
- 1 cullera sopera de tàperes, picades.
- 4 cogombrets en vinagre.
- 2 cullera sopera de fulles d'alfàbrega fresca, picades.
Ingredients per a la vinagreta:
- 1 cullerada de cafè de tàperes, picades.
- 4 cullerada sopera d'oli d'oliva verge.
- 1 cullerada sopera de vinagre d'arròs.
- 1 cullerada sopera de fulles d'alfàbrega fresca, picades.
- Sal i pebre.
Preparació:
- Rentar el cogombre i tallar-ho en tires llargues i fines.
- Esmicolar el salmó.
- Bullir l'ou i picar-ho.
- Picar la ceba tendra.
- Tallar els cogombrets en vinagre en trossets petits.
- Barrejar el salmó amb l'ou, la ceba tendra, les tàperes, els cogombrets i l'alfàbrega.
- Salpebrar.
- Emplenar els cogombres amb la mescla i subjectar amb un escuradents.
Preparació de la vinagreta:
- Posar els ingredients en un pot tancat i agitar bé.
- Servir els rollitos regats amb la vinagreta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario