ROLLITOS DE COGOMBRE FARCITS DE SALMÓ

Entre les vitamines les que més destaquen del cogombre, són l'àcid fólic i la vitamina C.


És una hortalissa d'estiu, encara que es pot trobar als mercats durant tot l'any. 

Ingredients:
  • 1 cogombre.
  • 150 g. salmó cuit.
  • 1 ou.
  • ceba tendra.
  • cullera sopera de tàperes, picades.
  • 4 cogombrets en vinagre.
  • cullera sopera de fulles d'alfàbrega fresca, picades.


Ingredients per a la vinagreta:
  • cullerada de cafè de tàperes, picades.
  • cullerada sopera d'oli d'oliva verge.
  • cullerada sopera de vinagre d'arròs.
  • cullerada sopera de fulles d'alfàbrega fresca, picades.
  • Sal i pebre.

Preparació:
  • Rentar el cogombre i tallar-ho en tires llargues i fines.
  • Esmicolar el salmó.
  • Bullir l'ou i picar-ho.
  • Picar la ceba tendra.
  • Tallar els cogombrets en vinagre en trossets petits.
  • Barrejar el salmó amb l'ou, la ceba tendra, les tàperes, els cogombrets i l'alfàbrega.
  • Salpebrar.
  • Emplenar els cogombres amb la mescla i subjectar amb un escuradents.

Preparació de la vinagreta:
  • Posar els ingredients en un pot tancat i agitar bé.

  • Servir els rollitos regats amb la vinagreta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario