AMANIDA D'ALVOCAT.

Incorporant l'avocat a la nostra dieta ens beneficiem de la seva aportació de vitamina  E, que té la propietat de regular el sucre de la nostre sang, i vitamina D, necessària per regular l'absorció del calci i fósfor al cos. A més, aquesta fruita tropical conté àcid olèic, molt útil en la lluita contra el colesterol.


Ingredients:

  • 2 alvocats.
  • 3 tomaquets vermells.
  • ¼ tassa d'alfàbrega picada.
  • 1 ceba tendra.
  • Sal i pebre al grat.
  • ¼ tassa d'oli d'oliva extra verge.
  • ¼ tassa de vinagre de vi blanc.
  • Coriandre.


Preparació:


  • Tallar els tomàquets en rodanxes fines.
  • Tallar la ceba tendra.
  • Partir els alvocats per la meitat, retirar la pell i l'os i tallar la polpa en rodanxes. 
  • Col·locar-ho tot junt en un bol.


Amaneixo:



  • Batre l'oli d'oliva, el vinagre, l'alfàbrega, la sal i el pebre en un bol petit.
  • Afegir suaument l'amaneixo als ingredients.
  • Emplatar l'amanida individualment, adornant-la amb el coriandre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario