Incorporant l'avocat a la nostra dieta ens beneficiem de la seva aportació de vitamina E, que té la propietat de regular el sucre de la nostre sang, i vitamina D, necessària per regular l'absorció del calci i fósfor al cos. A més, aquesta fruita tropical conté àcid olèic, molt útil en la lluita contra el colesterol.
Ingredients:
- 2 alvocats.
- 3 tomaquets vermells.
- ¼ tassa d'alfàbrega picada.
- 1 ceba tendra.
- Sal i pebre al grat.
- ¼ tassa d'oli d'oliva extra verge.
- ¼ tassa de vinagre de vi blanc.
- Coriandre.
Preparació:
- Tallar els tomàquets en rodanxes fines.
- Tallar la ceba tendra.
- Partir els alvocats per la meitat, retirar la pell i l'os i tallar la polpa en rodanxes.
- Col·locar-ho tot junt en un bol.
Amaneixo:
- Batre l'oli d'oliva, el vinagre, l'alfàbrega, la sal i el pebre en un bol petit.
- Afegir suaument l'amaneixo als ingredients.
- Emplatar l'amanida individualment, adornant-la amb el coriandre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario