TORTITAS DE CARBASSÓ AMB FORMATGE

El carbassó conté un alt contingut en vitamina C, també està present la Vitamina B9,Potassi, Vitamina B, Fibra, Vitamina B2, Magnesi, Vitamina B6 (entre altres nutrients).



Conté un 94,00% d'aigua pel que afavoreix la hidratació del nostre organisme.


Ingredients:(12 unitats).

  • 2 Carbassons.
  • 2 Ous.
  • 3 Cullerades de farina
  • 3 Cullerades de pa ratllat
  • 4 Cullerades de formatge ratllat tipus parmesà.
  • 1 cucharadita de Llevat.
  • Un polsim de sal.
  • Un polsim de pebre negre.
  • Cebollino.
  • Dues cullerades d'oli d'oliva.


Preparació:

  • Renta, seca i ratlla el carbassó.
  • Posar-ho amb un pòsit de sal en una escurredora perquè perdi tota l'aigua.
  • Batre els ous amb un polsim de sal.
  • Posar el formatge, el carbassó,el cebollino i pebre.
  • Afegir la farina, el pa ratllat, ho barregem tot bé.
  • Donar forma de tortitas una mica gruixudes i fregir-les en oli calent.
  • Quan les traiem de l'oli les posem a sobre de paper absorbent.


No hay comentarios:

Publicar un comentario