Conté un 94,00% d'aigua pel que afavoreix la hidratació del nostre organisme.
Ingredients:(12 unitats).
- 2 Carbassons.
- 2 Ous.
- 3 Cullerades de farina
- 3 Cullerades de pa ratllat
- 4 Cullerades de formatge ratllat tipus parmesà.
- 1 cucharadita de Llevat.
- Un polsim de sal.
- Un polsim de pebre negre.
- Cebollino.
- Dues cullerades d'oli d'oliva.
Preparació:
- Renta, seca i ratlla el carbassó.
- Posar-ho amb un pòsit de sal en una escurredora perquè perdi tota l'aigua.
- Batre els ous amb un polsim de sal.
- Posar el formatge, el carbassó,el cebollino i pebre.
- Afegir la farina, el pa ratllat, ho barregem tot bé.
- Donar forma de tortitas una mica gruixudes i fregir-les en oli calent.
- Quan les traiem de l'oli les posem a sobre de paper absorbent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario