AMANIDA DE MANGO, ALVOCAT I RUCA

Els mangos són una bona font de betacarotens (que el nostre cos pot utilitzar per sintetitzar vitamina A), aporten quantitats importants de vitamina C, també són una bona font de potassi, de magnesi i de fibra.



El mango madur ajuda al cos a generar sang i tonifica el cor; enforteix tots els nostres teixits i contribueix a eliminar toxines i a prevenir l'envelliment prematur. 

Ingredients:(per 4 persones)
  • 6 tasses de ruca.
  • 1 mango.
  • 1 alvocat.
  • ½ ceba vermella.
  • 1 cullerada de suc de llimona.
  • 1 cullerada de suc de taronja.
  • 1 cullerada de suc de llima.
  • 1 cullerada de vinagre de champagne (pots també utilitzar vinagre de vi blanc).
  • ½ culleradeta de comí mòlt.
  • 4 cullerades d'oli d'oliva.
  • 1 cullerada de julivert.
  • Sal i pebre.

Preparació:
  • Posar tots els ingredients per a la vinagreta en un pot.(oli,vinagre,comí,suc mitja taronja i llima,sal, pebre i el julivert). 
  • Posar la tapa al pot i agítar fins que tots els ingredients estiguin ben barrejats.
  • Remullar les rodanxes de ceba en aigua tèbia amb una miqueta de sal i 1 cullerada de suc de llimona durant uns 10 minuts, després esbaldir-les i assecar-les.
  • Pelar i tallar el mango i l'alvocat en tires.
  • Barrejar les fulles de ruca amb la meitat de la vinagreta.
  • Posar-les en una safata d'amanida.
  • Afegir el mango, l'alvocat i les rodanxes de ceba a la mescla de ruca, i aboqui la resta de l'amaneixo damunt de l'amanida.
  • Servir immediatament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario