El mango madur ajuda al cos a generar sang i tonifica el cor; enforteix tots els nostres teixits i contribueix a eliminar toxines i a prevenir l'envelliment prematur.
Ingredients:(per 4 persones)
- 6 tasses de ruca.
- 1 mango.
- 1 alvocat.
- ½ ceba vermella.
- 1 cullerada de suc de llimona.
- 1 cullerada de suc de taronja.
- 1 cullerada de suc de llima.
- 1 cullerada de vinagre de champagne (pots també utilitzar vinagre de vi blanc).
- ½ culleradeta de comí mòlt.
- 4 cullerades d'oli d'oliva.
- 1 cullerada de julivert.
- Sal i pebre.
Preparació:
- Posar tots els ingredients per a la vinagreta en un pot.(oli,vinagre,comí,suc mitja taronja i llima,sal, pebre i el julivert).
- Posar la tapa al pot i agítar fins que tots els ingredients estiguin ben barrejats.
- Remullar les rodanxes de ceba en aigua tèbia amb una miqueta de sal i 1 cullerada de suc de llimona durant uns 10 minuts, després esbaldir-les i assecar-les.
- Pelar i tallar el mango i l'alvocat en tires.
- Barrejar les fulles de ruca amb la meitat de la vinagreta.
- Posar-les en una safata d'amanida.
- Afegir el mango, l'alvocat i les rodanxes de ceba a la mescla de ruca, i aboqui la resta de l'amaneixo damunt de l'amanida.
- Servir immediatament.
No hay comentarios:
Publicar un comentario