CREMA DE CARBASSÓ

El principal component del carbassó és l'aigua, seguit dels hidrats de carboni i petites quantitats de greix i proteïnes. 




Conté una aportació moderada de fibra, convertint-lo en un aliment de baixa aportació calòrica, idoni per incloure en la dieta.

Ingredients: (per 4 persones)

  • 700 gr carbassó.
  • pastanagues.
  • un trosset de ceba.
  • 1 patata mitjana.
  • 700 ml d'aigua.
  • 1 pessic de sal
  • 100gr de formatge cremós (Podem posar de tipus "Caserio").

Preparació:

  • Posar en una olla l'aigua i la sal.
  • Pelar el carbassó,la pastanaga,la patata i la ceba.
  • Tallar a trossos tots els ingredients.
  • Posar-ho al foc durant 20 minutos.
  • Quan acabi el temps, esperem uns minuts que baixi la temperatura.
  • Una vegada cuits es trituran juntament amb el formatge cremós.

Podem acompanyar amb crostons o daus d’ou dur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario