Farcellets de col

La col és un del ingredients principals de la cuina catalana i xinesa.




Ingredients:
  • 12 de fulles de col.
  • 1ceba.
  • 1 albergínia.
  • 1 peça de Seitan.
  • 2 pastanagues.
  • Panses.
  • 1 fulla de llaurer.
  • 4 claus d'especie.
  • Gingebre ratllat.
  • Cúrcuma.
  • Pebre.
  • Sèsam.
  • Salsa de soja.
  • 1/2 got de vi blanc.

Preparació: 
  • Bullir les fulles de col durant 3 min, passar-li aigua fresa i deixar -les escórrer.
  • En una cassola sofregir en una mica d'oli d'oliva, la ceba, la pastanaga, l'albergínia i la fulla de llaurer, tot trossejat prèviament. Remenar i salar al gust.
  • Talla la peça de seitan a quadradets petits i afeigeix-lo a les verdures, remenant. Afegeix les panses, el gengibre ratllat, la cúcrcuma, el pebre i els claus. Seguir remenant i afegir el got de vi fins que faci xup-xup.
  •  Quan hagi reduit el vi passem  la barreja per la trinxadora, i possem la mescla en les fulles de col enrollant-les.
  • En una paella amb oli saltegem els farcellets per donar un toc torradet.
  • Emplata i espolvoreja sèsam i una mica de salsa de soja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario