El mango es ric en ferro, fòsfor, calci i sucres.
Són àmpliament reconegudes les seves avantatges per als malalts del cor i estimula la memòria.
Allibera les vies respiratòries en permetre una millor oxigenació dels òrgans, combat la ronquera i resulta molt eficaç en les malalties dels bronquis.
Ingredients (per 4 persones):
- 2 mangos madurs.
- 200 g de formatge mascarpone.
- 2 rodanxes de taronja confitada.
- 1 cullerada de sucre
- 1 branca de romaní o menta (al gust de cadascun).
Preparació:
- D'un dels mangos treure 4 grillons fins amb pell i reserva'ls.
- Pelar la resta, trossejar-los i col·locar-los en el got de la batedora.
- Agregar el formatge mascarpone.
- Afegir la cullerada de sucre i triturar bé.
- Repartir la mescla en quatre copes.
- Adornar-les cadascuna amb un grilló de mango, la taronja confitada i la branca de romaní.
No hay comentarios:
Publicar un comentario