CREMA DE MANGO AMB MASCARPONE

El mango es ric en ferro, fòsfor, calci i sucres. 
 Són àmpliament reconegudes les seves avantatges per als malalts del cor i estimula la memòria.


Allibera les vies respiratòries en permetre una millor oxigenació dels òrgans, combat la ronquera i resulta molt eficaç en les malalties dels bronquis.

Ingredients (per 4 persones):
  • 2 mangos madurs.
  • 200 g de formatge mascarpone.
  • 2 rodanxes de taronja confitada.
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 branca de romaní o menta (al gust de cadascun).


Preparació: 
  • D'un dels mangos treure 4 grillons fins amb pell i reserva'ls.
  • Pelar la resta, trossejar-los i col·locar-los en el got de la batedora.
  • Agregar el formatge mascarpone.
  • Afegir la cullerada de sucre i triturar bé.
  • Repartir la mescla en quatre copes.
  • Adornar-les cadascuna amb un grilló de mango, la taronja confitada i la branca de romaní.

No hay comentarios:

Publicar un comentario